Gekke sokken Many Mornings

Gekke sokken Many Mornings
21/05/2021 Naomi Dunnik
Many Mornings sokken

Gekke sokken Many Mornings

Als jij nu denkt: ‘huh, wat zijn dat nu weer voor rare sokken?’ Haak dan vooral nog niet af. Dat is namelijk precies de bedoeling van Many Mornings, Net even wat gekker dan Happy Socks. Many Mornings bestaat pas 5 jaar maar is nu al de koning van de mismatched sokken en heeft voor zowel je linkervoet als je rechtervoet een uniek exemplaar! Ondanks dat vormen deze gekke sokken van Many Mornings altijd een perfect paar: denk aan frietjes en milkshakes, apen en bananen, of honden en hun botjes. Een ding is zeker: met de grappige sokken van Many Mornings begin jij de dag in ieder geval supervrolijk.

DAMES EN HERENSOKKEN

Deze sokken zijn zowel mismatched en ook nog voor mannen en voor vrouwen, dan heb je dus keuze uit heel veel foute sokken! Het maakt niet uit waar je heen gaat met deze sokken heb je een leuke accessoire voor in je kledingkast!

Niet alleen ontzettend leuk maar ze zitten ook nog eens echt lekker!
Een boord die ervoor zorgt dat de sokken wel blijven zitten maar niet de benen afknellen en verder voelen ze gewoon heerlijk zacht en ze rekken fijn mee. En ze zitten mooi om de voet. Gemaakt van natuurlijke materialen dat aangenaam zacht aanvoelt voor heerlijk comfort.

HET PERFECTE CADEAU

Sokken voor papa, sokken voor mama, verjaardag cadeaus in leuke kleuren en patronen, er is een stijl voor elke gelegenheid. Many Mornings sokken zijn leuk voor jezelf en het is een origineel cadeau idee om anderen blij mee te maken.
Ben jij niet van deze gekke sokken? Dan hebben we ook nog Falke sokken en Burlington sokken. Zoek je naast gewone sokken sneakersokken of enkelsokjes die hebben we eveneens in ons assortiment. kom dan langs in onze winkel aan Hoofdstraat 8 in Meppel of op www.newcoast.nl!

Voor sokken sale, aanbiedingen, en inspiratie volg ons op Instagram en facebook!