2BLIND2C

2BLIND2C
30/10/2018 Bob Wijnia
In News
2BLIND2C

2BLIND2C

2BLIND2C is een Deens herenmode merk met een ware passie voor goede smaak. Het merk is nieuw, maar de idealen erachter zijn zo oud als de tijd. 2BLIND2C gelooft in een goede smaak voor de moderne man. De collecties bevatten daarom items variërend van vernieuwend en modern, tot elegante en tijdloze mode, altijd gemaakt van de beste kwaliteit. Klassieke herenkleding in een modern jasje. 2BLIND2C gelooft in de verkoop van een geweldige en tijdloze stijl voor de moderne man. Bij dit merk is dit daarbij mogelijk tegen een betaalbare prijs en een boven gemiddelde kwaliteit. Geweldige stijl, dat nooit uit de mode raakt.

HET MERK

Het merk is opgericht door een groep mannen dat al jaren ervaring heeft in de mode industrie. De individuele verschillen resulteren in een unieke combinatie van toegewijde individuen. En elk individu heeft zo weer een eigen passie en professionele ervaring. Hierdoor is een sterk team tot stand gekomen. Ieder individu heeft immers zo zijn eigen kracht en het merk profiteert hier voluit van. Naast individuele krachten weet het merk daarnaast ook gebruik te maken van de krachten van andere bedrijven. Het merk heeft ten slotte professionele resources van leveranciers in de herenkleding branche, met elk een eigen professie van tailleren, tot marketing.

KWALITEIT

De laatste tijd is de industrie veranderd. De passie voor de industrie is echter bij de mannen van 2BLIND2C met de jaren sterker geworden. Ze zetten zich daarom in voor kwaliteit en een hoog niveau van professie in elk stadium van productie. De pasvorm is uniek doordat in ieder kledingstuk stretch is verwerkt. Hierdoor zal de kleding netjes aansluiten. Met hun productiemethode hopen ze zowel voor de klant als voor de productie een duurzaam product te fabriceren. Op deze manier hopen ze de mode-industrie weer terug te laten keren naar de klassieke deugden van herenkleding. Shop bij NewCoast voor 2BLIND2C, in de winkel en op de online-webshop.