Milla Amsterdam

Milla Amsterdam
07/10/2017 Bob Wijnia
In News
Milla Amsterdam

Milla Amsterdam maakt kleding, onder andere dameskleding, ofwel geweldige kleding, kleding die je altijd kan dragen, zowel overdag als in de avond. Anders gezegd Milla is de dames kleding die je het liefste altijd wilt dragen! Hun  inspiratie komt voort uit de contrasten van hun geboorteplaats Amsterdam. Dit geeft je het cosmopolitan gevoel, daarentegen is het een balans tussen vrouwelijke kleding met daarnaast een stoer en sportief randje, met andere woorden, dit is Milla! Daarom voor ons bij NewCoast, de reden om  voor de damesmode van Milla Amsterdam te kiezen!

Milla Amsterdam gebruikt een hoge kwaliteit in materialen en heeft een perfecte pasvorm en niet onbelangrijk, voor een goede prijs! De Milla collectie voor de winter bestaat uit fraaie coltruitjes, vlotte t-shirts met print en sportieve en trendy broeken in leerlook of met lederen details! Combineer deze Milla items daarom met een stoer bomerjasje, een elegant lang vest of een trendy blazer en je bent klaar voor het najaar van 2017! Tenslotte, groen, blauw, roze en antraciet grijs zijn dit jaar de kleuren in de Milla damesmode collectie! Kortom, kom langs aan de hoofdstraat 8 in Meppel of shop de Milla collectie online, het kan beide!

De artikelen van Milla laten zich ook goed combineren met onze andere collecties, bijvoorbeeld die van Nickjean en Pepe Jeans!