A-dam boxershorts Een boxer merk voor mannen met ballen!

A-dam boxershorts Een boxer merk voor mannen met ballen!
07/11/2017 Bob Wijnia
In News
adam underwear

De échte mannen onder ons krijgen eindelijk wat ze verdienen; A-dam boxershorts!

A-dam boxershorts; met de slogan ‘If you’ve got balls’ maakt het Amsterdamse merk A-dam boxers in één klap duidelijk waar het voor staat. En daar houden wij mannen van! Een goede boxershort of onderbroek is eigenlijk wat wij mannen nog weleens onderschatten. We kopen of de goedkoopste boxers of de boxers die we het eerste tegenkomen als we nieuw ondergoed nodig hebben of we hebben echt een vast merk wat we al jaren dragen. Bij dat laatste denken we dan dat er niet beter en fijnere boxers bestaan, maar dat is verleden tijd! Want nu zijn er A-dam boxershorts!

A-dam boxers afkomstig uit de A-dam Underwear collectie is het Amsterdamse onderbroekenmerk voor mannen met ballen! Dit eigenzinnige label wist zich in een korte tijd onvergetelijk voor te stellen met hun ludieke acties, die online viral gingen. A-dam boxershorts vallen op door hun oer-Hollandse namen en orginele ontwerpen. De boxers uit de collectie zijn gemaakt van biologisch katoen met GOTS keurmerk. Kortom A-dam is in elk opzicht dus een goede keuze!

A-dam Underwear blaast met ludieke campagnes de ondergoed branche nieuw leven. Bij A-dam zie je bijvoorbeeld geen  saaie reclames. Sterker nog, afgelopen maand zag je misschien wel dat filmpje viral gaan waarin een longboarder door Amsterdam blaast – met een bladblazer op z’n rug en uiteraard in matchende boxershort.

Boxers voor Mannen (hoofdletter ‘M’)                                                                                

“Wie aan mannenondergoed denkt, denkt al snel aan bleke types in witte ballenknijpers. Of aan geoliede figuren met sixpacks met een gigantische merknaam op de band. Het is allemaal hetzelfde en bovendien veel te duur.”  Dit zijn de woorden van de oprichter van A-dam Underwear. Laten we kort deze woorden evalueren middels een simpele vraag. Bijvoorbeeld: klopt deze bewering? Ja! Het is te triest voor woorden, maar het klopt, wij zijn als man zijnde in een hokje te plaatsen als het aankomt op het beschermgoed van onze meest dierbare lichaamszone. Met A-dam Underwear is er echter in korte tijd een fris merk op de kaart gezet. Het label is nu 2 jaar bezig en de boxers zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 100 van de best geselecteerde herenmodewinkels in Nederland.

Het merk is er heilig van overtuigd dat wij mannen een boxershorts met humor of zelfspot wel kunnen waarderen. Wij beamen dit lachend, met onze borst vooruit, onze handen in de zij, de benen stevig in de grond en het hoofd achterover leunend! Oh, trouwens! Alle producten en verpakkingen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Dat is het vermelden waard dachten wij.. Samengevat, superfijne, kwalitatief hoogwaardige en stoere boxers! Shop nu je A-dam boxers online, de verzending is gratis!