HV POLO VOOR DAMES EN HEREN

HV POLO VOOR DAMES EN HEREN
05/04/2020 Bob van NewCoast
In News
HV POLO

HV POLO

Het merk HV Polo is onlosmakelijk verbonden met paarden en de polosport. In 1980 werd de eerste winkel in Nederland geopend met ruitersport artikelen. De winkel werd een groot succes en kende vele jaren een enorme groei. De passie voor paarden en de polosport werd gecombineerd met een grote drive en teamspirit bij de werknemers. In 2004 gaat het bedrijf verder onder de naam HV Polo, inmiddels heeft het bedrijf honderden verkooppunten en is succesvol in meer dan 15 landen.

HV POLO DAMES

Het trendy lifestyle merk heeft een visie zoals die van een polospeler: passie, inzet, creativiteit en moed. Elk product is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om zeker te zijn van de kwaliteit en een unieke stijl. De HV Polo dames collectie biedt onder andere HV Polo shirts en HV Polo zomerjassen. Maar ook trendy accessoires, zoals tassen en sjaals, zorgen er voor dat HV Polo elk seizoen een collectie heeft met een geheel nieuwe look. 

HV polo heren

De HV Polo kleding voor heren is erg modieus en voorziet in de beste kwaliteit aan herenkleding. Jassen, truien, overhemden en blazers vormen de collectie die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld de ruitersport en andere actieve sporten. Frisse kleuren geven klassieke HV Polo modellen een trendy boost en zorgen voor een sportieve uitstraling. 

HV POLO ONLINE SHOP

HV Polo kleding is nu verkrijgbaar bij ons in de winkel ( hoofdstraat 8 te Meppel ) en online bij newcoast! Dames en heren kunnen terecht voor de perfecte HV Polo zomerjas of andere sportieve kleding.  

HV POLO

Kwaliteit en uitstraling staat voorop, dit komt vooral doordat de kleding ook binnen de ruitersport wordt gebruikt. Het merk gebruikt stijlvolle elementen, prints en de mooiste kleuren.

H.V. POLO | shoppen in de winkel te meppel en online bij www.newcoast.nl