Winkelen in Meppel

Winkelen in Meppel
26/10/2022 Bob Wijnia
Winkelen_in_Meppel_Newcoast_kleding_

Winkelen in Meppel

Kom Winkelen in Meppel. Meppel heeft een historische binnenstad met karakteristieke grachten, straten en pleinen. In het centrum zijn filialen van landelijke ketens te vinden, maar ook bijzondere winkeltjes met een eigen karakter. Het gevarieerde aanbod maakt winkelen in Meppel zeer aantrekkelijk.
Je kunt lekker genieten van een hapje en een drankje tussen het winkelen door in een van de vele gezellige horeca restaurantjes of op een van de sfeervolle terrassen op de pleinen. Buiten het centrum zijn een aantal woonwinkels , bouwmarkten en een tuincentrum gevestigd.

Koopavond, koopzondag en markt

De koopavond is iedere vrijdag tot 21.00 uur. Ook zijn er per jaar een aantal koopzondagen. Elke donderdag en zaterdag is er markt op het Kerkplein. Op donderdag van 08.30 – 12.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.  Er wordt twee keer per jaar een braderie gehouden in het centrum, een voorjaarsbraderie in mei en een najaarsbraderie in oktober.

Parkeren

In het centrum van Meppel kun je parkeren. In het centrum van Meppel zijn ook parkeerplaatsen met een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de Grote Oever ter hoogte van de splitsing met de Kinkhorststraat. Adres voor navigatie: Grote Oever 160.

Donderdag Meppel dagen

Ook heeft Meppel zijn donderdag Meppel dagen deze zijn een aantal periodes per jaar. Deze dagen zijn erg leuk en bekend door heel Nederland en trekt per jaar heel erg veel bezoekers naar Meppel toe. Tijdens deze dagen zijn er dag programma’s met allerlei leuke activiteiten, muziek en gezelligheid in de winkelstraten voor alle leeftijden van jong tot oud.

Winkelen bij Newcoast

NewCoast in Meppel is de kledingwinkel voor de man en vrouw van nu. Niet voor niks heten we NewCoast Brands to Wear, je vindt bij ons namelijk sportieve stijlvolle en draagbare kleding van verschillende topmerken! Merken als Tommy Hilfiger, Airforce, Lacoste, HV Society, Alan red, Girav, Dstrezzed, Nickjean en Haze&finn zijn enkele merken die we op de plank hebben liggen. Stap eens binnen of shop online op www.newcoast.nl, een nieuwe jeans, een jurkje of een colbert, we zien je graag! Neem ook een kijkje op onze leuke instagram en facebook pagina!