Airforce parka dames jas

Airforce parka dames jas
07/11/2022 Bob Wijnia
airforce_parka_dames_jas_Meppel_newcoast_winterjassen

Airforce parka dames jas

Een jas is een veelzijdig kledingstuk. Natuurlijk houdt een Airforce parka dames jas je goed warm als het buiten een beetje fris of zelfs echt koud is, maar de juiste jas maakt ook je outfit helemaal af. Omdat we bij NewCoast Meppel weten dat een goede jas functioneel én mooi moet zijn, hebben wij daar in ons assortiment aan jassen voor dames rekening mee gehouden. Met een jas van Airforce loop je er in ieder geval zelfverzekerd en elegant bij. Zelfs in de wintermaanden maken onze jassen het aangenaam om naar buiten te gaan.

Zo gebruiken we graag bekende, populaire ontwerpen als basis voor onze jassen. In onze collecties zul je altijd wel parka’s aantreffen. Deze ontwerpen bestaan al jaren en hebben zich in die tijd zeker bewezen. Natuurlijk geven we wel onze eigen draai aan de klassieke modellen, zodat ze trendy blijven en binnen onze kenmerkende stijl passen. Door deze aanpak kunnen we ons goed focussen op de kwaliteit van onze jassen en het gebruik van mooie, hoogwaardige materialen. Onze klanten doen jaren met hun Airforce jas en wie eenmaal een Airforce jas heeft gekocht komt vaak terug voor een tweede.

Airforce parka dames jassen

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor mooie, luxe winterjassen voor dames. Hoogwaardige, gewatteerde winterjassen zijn namelijk al sinds onze oprichting, een kleine twintig jaar geleden, onze specialiteit. Onze winterjassen zijn over het algemeen op te delen in twee soorten: gewatteerde winterjassen en parka’s. De parka is een klassiek ontwerp: een lange jas met een capuchon. Bij dames komen parka’s meestal tot op de dijen. Een slimfit parka zit wat strakker dan het reguliere model en accentueert het figuur daarom. De Airforce fishtail iceparka zit juist ruimer en heeft een interessante ‘fishtail’ achterkant waar dit model zijn naam aan te danken heeft. De parka heeft een lange geschiedenis die begint in Siberië en via Alaska en het Amerikaanse leger in Europa terecht is gekomen. Dit ontwerp heeft zijn strepen dus zeker verdiend.

Een gewatteerde winterjas voor dames kan heel veel verschillende modellen hebben. Als je het snel koud hebt, is een super lange gewatteerde jas misschien juist lekker om te dragen. De Jade jacket die een mooie A-lijn heeft is dan mischien wel wat voor jouw. Onze parka’s zijn lekker warm, waterafstotend en winddicht. Zo beschermen ze je tegen alle winterse omstandigheden.

NewCoast Brands to Wear Meppel

Shop online op Newcoast.nl of kom gezellig langs in onze winkel aan de Hoofdstraat 8 in Meppel en we adviseren je graag! Neem ook een kijkje op onze Instagram en of Facebook pagina.