Warme truien meppel

Warme truien meppel
21/11/2022 Bob Wijnia
Warme_truien_meppel_newcoast_winkl_

Warme truien meppel

Warme truien meppel. Een lekker warme trui is de ideale laag om koude winters warm door te komen. Je draagt deze truien op een mooie spijkerbroek wanneer je naar het werk gaat, of onder een warme jas wanneer je van het winterse landschap gaat genieten. Maar natuurlijk kun je hem ook gewoon lekker in huis dragen of s ’avonds op de bank tijdens de koude dagen in huis met de kachel op een lage temperatuur. Het aanbod wollen truien is uitgebreid in verschillende kleuren.

Leuke warme truien van wol voor heren en dames die wij bij Newcoast verkopen, zijn die van het mooie Friese merk Roosenstein en Wolke. De Friese schipperstrui is ruim 50 jaar geleden bedacht door Hetty en Frans. De kwaliteit van dit artikel zie je terug in het feit dat de schipperstrui nog steeds onveranderd in onze collectie zit. Door de jaren heen hebben wij de pasvorm geperfectioneerd en de collectie uitgebreid. Deze klassieker mag niet ontbreken op een zeiltrip, een wandeling door het bos of een outdoor vakantie. De heeft zich al jarenlang bewezen als de outdoortrui. Authentieke Nederlandse truien van 100% wol. Isoleer deze koude winter ook jezelf met een klein laagje wol.

Neem bijvoorbeeld de Roosenstein en Wolke rh trui Fries dit is een heerlijk warme trui. De ronde hals trui van 100% scheerwol. De trui past bijna elk postuur en kan zowel slim-fit als los gedragen worden. Net als de Friese schipperstrui is de Friese ronde hals trui ook oersterk en comfortabel.100% duurzaam en oersterk scheerwol, handgemaakt in de EU, zeewater bestendig, non-pilling, perfecte pasvorm, wolwas 30 graden, kan niet in de droger. De trui is verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder blauw, groen en zwart.

Warme truien bij Newcoast

Meer warme truien Meppel kom gezellig langs bij Newcoast aan de Hoofdstraat 8 in Meppel, of neem een kijkje op onze webshop newcoast.nl. volg ons ook op onze instagram en/of facebook pagina.