Alan Red T-shirts Meppel

Alan Red T-shirts Meppel
01/12/2018 Bob Wijnia
In News
Alan Red online shop

Alan Red T-shirts Meppel

Alan Red Geschiedenis

In 1940 kwam Alan Red op de markt met hun eerste set ondergoed. Inmiddels, 80 jaar later, weet het merk nog steeds kwalitatieve T-shirts te produceren. Het merk is afkomstig uit Varese, Italië en was hier eerst alleen beschikbaar. In 1996 werd Alan Red ook in Nederland beschikbaar en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van onderkleding in Nederland. Alan Red is sinds 2003 ook bij NewCoast beschikbaar en behoort daarom ook tot The Best of Basics.

Alan Red T-shirts

De T-shirts van Alan Red staan bekend om hun kwaliteit en comfortabele pasvorm. Het merk hanteert verschillende materialen en modellen. Zowel ronde hals als V-hals zijn beschikbaar in zowel 100% katoen en 95% katoen en 5% elastaan. De naadloze T-shirts met een dubbel gestikte boord blijven uitstekend in model en zorgen voor het perfecte draagcomfort. De T-shirts zijn hierom dan ook vormvast en ook de ronde en V-hals blijven uitstekend in vorm. De stoffen die dit merk gebruikt voor haar ondergoed zijn ook zeer geschikt om enkel te dragen of bijvoorbeeld te combineren met een colbert. Na het succes van Alan Red is er ook ondergoed aan het assortiment toegevoegd.

Alan Red bij NewCoast

Bij NewCoast hanteren we 8 verschillende modellen. Hieronder kun je vier verschillende boordjes herkennen: V-hals, diepe V-hals, ronde hals en ronde hals met dikker boordje. Al deze modellen zijn in zowel  100% katoen als stretch beschikbaar en in de kleuren zwart, wit, donkerblauw en grijs. De maten variëren van S t/m 3XL. Naast de T-shirts zijn bij NewCoast ook boxershorts van dit merk beschikbaar in de verschillende kleuren en maten. De witte T-shirts zijn in 2-packs beschikbaar en de overige kleuren in 1-packs. Als uw maat er niet tussen bestellen we die natuurlijk graag voor u na! Nieuw bij NewCoast zijn de Alan Red bamboo T-shirt, deze zijn ecologisch verantwoord en dragen natuurlijk net zo comfortabel. Verder zijn  bij NewCoast ook T-Shirts van Girav of Lacoste beschikbaar, zo is er voor ieder wat wils. Bestel Alan Red online shop of kom langs aan de Hoofdstraat 5 te Meppel.