Barbour kleding

Barbour kleding
05/01/2019 Bob van NewCoast
In News

Barbour

Voor een meer klassieke uitstraling kunt u terecht bij Barbour. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in katoenen, water- en winddichte wax jassen. Het is een Britse favoriet en wordt zelfs gezien in films zoals Skyfall of The Invasion. Naast jassen produceert dit merk ook truien, overhemden en sjaals. Naast de herencollectie heeft dit merk ook een vrouwencollectie, waarin ze wederom praktische kleding van hoge kwaliteit weten te produceren. Kijk eens in onze Barbour online shop voor heren en dameskleding op https://newcoast.nl/?filter_merk=barbour.

Barbour is gemaakt voor mensen die houden van het buitenleven

Voor wie is Barbour

Barbour is gemaakt voor mensen die houden van het buitenleven. De waterbestendige jassen zorgen ervoor dat je het altijd droog houd. Daardoor is Barbour ook erg in trek bij vissers, jagers, ruiters, wandelaars en landbouwers. Kortom alle mensen die houden van het buitenleven, hebben baat bij het aanschaffen van Barbour. Waarvan natuurlijk veel producten terug te vinden zijn in de winkel hoofdstraat 8 te Meppel en online.

Kenmerken

Wax jassen zijn te herkennen aan een aantal typische kenmerken: de kraag is gemaakt van corduroy. Er zitten ritsen van roestvrij metaal op de jassen, grote afgeronde zakken, knopen met een speciale afwerking, warme luxe voering vanbinnen en bescherming voor de kind tegen regen en wind.

Barbour international

Hoewel het merk is uitgegroeid tot internationale naam op het gebied van functionele kleding. Worden de legendarische wax jassen van Barbour International nog steeds op dezelfde oorspronkelijke plek geproduceerd. Hierdoor hebben ze bij Barbour International immens veel kennis in huis over het ambacht en de bijbehorende tradities, en dit wordt met alle liefde ingezet tijdens het ontwerpproces.

Weerbestendig

Deze artikelen van Barbour International zijn duurzaam en er wordt zeer veel aandacht besteed aan het creëren van weerbestendige jassen om je moeiteloos het weer te laten trotseren. Wind, regen of sneeuw, het deert je allemaal niets in een ontwerp van Barbour International en je houdt de invloeden van moeder natuur moeiteloos op afstand.Een icoon op het gebied van casual, de Barbour International, outdoorkleding en is de hofleverancier van de Britse koninklijke familie.

Barbour International is de royalty onder outdoormerken!

“Barbour International: trotseer het wilde winterweer in stijl”

Met Barbour International ga jij de weersomstandigheden met alle gemak te lijf en dat is best prettig met het onstuimige Nederlandse klimaat. De welbekende waxjassen van Barbour International zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Zijn het toonbeeld van Britse elegantie van de bovenste plank. Klassiek, praktisch en compleet tijdloos!

Investeer in een item van Barbour International om een leven lang van te genieten. En het assortiment biedt werkelijk voor iedereen wel een perfecte jas. Denk bijvoorbeeld aan korte parkamodellen met een ceintuur in de taille. Deze jassen bezorgen je een coole casual look en laten je volledig in stijl de deur uit stappen. Of ga voor een gewatteerd jack van Barbour International met doorgestikte afwerking: waardoor ideaal om te combineren met een bedrukt T-shirt en een stoere spijkerbroek.