Tommy Hilfiger dames en herenmode vanaf augustus 2020 in onze collectie!

Tommy Hilfiger dames en herenmode vanaf augustus 2020 in onze collectie!
22/05/2020 Medewerker NewCoast
tommy hilfiger logo online shop

Tommy Hilfiger dames en herenmode vanaf augustus 2020 in onze collectie!

Van T-shirts en sweaters tot jeans, Tommy Hilfiger heeft een fraaie collectie geschikt voor het gehele gezin. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn nautische looks door het kleurgebruik van rood, blauw en wit maar heeft tegenwoordig ook verschillende rustige kleuren verwerkt in de collectie. Voor ons een reden om de Tommy Hilfiger dames en herenmode collectie op te nemen bij NewCoast Meppel.

Door de vele kleurvariaties en een scala aan verschillende mode items komt Tommy elk seizoen weer met een gevarieerde collectie voor man en vrouw van nu. Het Amerikaanse modemerk straalt als geen ander de klassieke “cole american look” uit. Voor de urban fashion lover is een product van Tommy Hilfiger een must have. Zo vind je een mooie nonchalante Tommy jeans voor een perfecte voorjaarsdag of een heerlijk comfortabele Tommy Hilfiger hoodie waar je lekker in wegkruipt op een frisse herfstdag. De blauw witte Tommy Hilfiger look is niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode. Bij NewCoast zul je die dan ook tegenkomen in Tommy Hilfiger sweaters, sweat jurkjes en vesten.

De collectie

Het Amerikaanse merk is onlosmakelijk verbonden met de Amerikaanse preppy stijl. Prep is een subcultuur in de noordelijke streken van de Verenigde staten. Deze stijl kenmerkt zich door het dragen van sweaters, polo’s, chino’s en klassieke loafers. Deze invloeden zijn tot de dag van vandaag terug te zien in de collecties van Tommy Hilfiger. De huidige collecties van Tommy Hilfiger zijn innovatief, tijdloos, up-to-date, maar blijven altijd hun klassieke look behouden.

Comfy en Classy

Zowel mannen en vrouwen shoppen de meest “comfy” en “classy” look bij Tommy Hilfiger. Zo koop je de perfecte Hilfiger jeans, die bij ieder figuur past bij. Combineer deze comfy en hippe jeans met een Tommy Hilfiger hoodie en denim jacket (Tommy Hilfiger jas) voor de ultieme denim look. Een klassieke look voor jong en oud shop je bij Tommy Hilfiger. Het overvloed aan producten herken je aan het blauw witte logo dat opvallend geprint is op de kledingstukken. Wacht niet langer en schaf een outfit aan waarmee je comfortabel en stylish door het leven gaat. Tommy Hilfiger vanaf augustus 2020 in de collectie van NewCoast. Koms langs in Meppel of shop Tommy online in onze Tommy Hilfiger onlineshop op www.newcoast.nl