Engelse merken bij NewCoast… Barbour, Pepe Jeans & Joules

Engelse merken bij NewCoast… Barbour, Pepe Jeans & Joules
27/10/2018 Bob Wijnia
In News
Pepe Jeans Barbour Joules Online Shop

Engelse merken

Bij het woord mode denk je misschien niet meteen aan Engeland. Toch spelen Engelse merken een grote rol in de modewereld! Veel merken zijn zelfs al meer dan een eeuw oud. Barbour bijvoorbeeld. Dit vertrouwde merk produceert al kwaliteit sinds 1894. Dit merk houdt sinds 1972 het Britse Predicaat Hofleverancier en levert buitenkleding aan leden van het Britse koninklijk huis. Voor meer casual en stoere kleding kunt u sinds 1973 al terecht bij heren en dames kledingmerk Pepe Jeans. Dameskledingmerk Joules kwam in 1999 met haar eerste lijn op de markt. Allemaal namen die stevig in de fashion industry zijn verankerd.

Pepe Jeans

Hoewel het merk oud is zijn hun collecties wel met de tijd mee gegaan! Een van de meest favoriete Engelse merken is Pepe Jeans. Van denim tot schoenen, dit merk is van alle markten thuis. Elk jaar weet Pepe Jeans zich aan de huidige trends aan te passen, en brengt echte bestsellers uit. Met mooie kleuren en leuke modellen weet Pepe Jeans ieder jaar weer een hippe en frisse collectie uit te brengen. Dit merk begon 45 jaar geleden toen drie broers aan een kraampje kleding begonnen te verkopen en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Barbour

Voor een meer klassieke uitstraling kunt u terecht bij Barbour. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in katoenen, water- en winddichte waxjassen. Het is een Britse favoriet en wordt zelfs gezien in films zoals Skyfall of The Invasion. Naast jassen produceert dit merk ook truien, overhemden en sjaals. Naast de herencollectie heeft dit merk ook een vrouwencollectie, waarin ze wederom praktische kleding van hoge kwaliteit weten te produceren. Kijk eens in onze Barbour online shop op

Joules

Een  merk dat de Engelse kleding in een modern jasje heeft weten steken is Joules. Dit merk is vooral bij vrouwen geliefd door de fleurige tuniekjes en grappige regenlaarsjes. Kortom Engelse merken staan garant voor veelzijdige mode die aansluit bij elke moderne kledingstijl. Precies waar we bij NewCoast van houden!