Camp David, kleding voor stoere mannen

Camp David, kleding voor stoere mannen
10/11/2018 Bob Wijnia
In News
Camp David

De geschiedenis

Als hoofd van Clinton Großhandels GmbH, bracht Finkbeiner in 1997 het merk Camp David uit. Met zijn hoofdkantoren in Hoppegarten, Brandenburg is het een echt Duits merk. Tot 2010 was het merk echter alleen verkrijgbaar in Duitsland. Toen Dieter Bohlen echter voor het bedrijf ging werken, werd het ook in West-Europa beschikbaar. Intussen zijn er al  300 winkels, en meer dan 1000 verkooppunten, waaronder in Meppel bij NewCoast.

Het merk

Camp David richt zich vooral op stijlvolle mannenkleding en weet iedere keer weer opvallende collecties uit te brengen. De kleding vormt een combinatie tussen ‘formal’ en ‘casual’ kleding, bij Camp David beter bekend als ‘Fasual’. Hiermee heeft  het merk het relaxte streetwear gevoel opnieuw uitgevonden. Met stoere en opvallende opdrukken en borduursels weet het merk dit te bereiken. De kleding van dit merk past perfect bij de man die van het actieve buitenleven houdt. Hierom is de kleding ook van hoge kwaliteit en draagt het erg comfortabel. Het is dan ook logisch dat ambassadeurs van dit designer merk vooral topsporters zijn.

Camp David bij NewCoast

Sinds 2014 is Camp David ook bij NewCoast beschikbaar. In de zomer kunt u bij ons veelal polo’s en overhemden vinden. In de winter zijn jassen, truien en hoodies verkrijgbaar, perfect voor het koude weer! Naast dit merk verkopen wij voor de dames ook Soccx. Dit merk is ook van Clinton Großhandels GmbH, maar is dan speciaal voor dames.  Camp David is zowel online als in de fysieke winkel verkrijgbaar. Kom langs aan de Hoofdstraat 5, te Meppel of Camp David online shop