Dstrezzed kleding

Dstrezzed kleding
29/10/2020 Dion Kolk
Dstrezzed kleding

Geschiedenis Dstrezzed kleding:

Het merk Dstrezzed is opgericht door Aleksander R. Dentski. Wat hij wilde is functionele herenkleding ontwerpen van goede kwaliteit, dat comfortabel zit en fijn aanvoelt. En dat is hem gelukt, Dstrezzed kleding! Groot-Britannië had veel industrie in de jaren 50, daardoor moesten er veel mensen in de fabrieken gaan werken. De omstandigheden in deze fabrieken waren vaak erg slecht en Aleksander R. Dentski zag dit en wilde de arbeiders helpen door comfortabele kleding te maken die de arbeiders na het werk aankonden. De kleding had door de materialen een hoog draagcomfort en dit zie je nog steeds terug bij Dstrezzed. Vandaag de dag is zijn motto: ‘destrezz and look fresh’.

Dstrezzed kleding:

Dstrezzed maakt casual kleding voor zowel jonge mannen als goede zakenmannen. Dit merk heeft als missie duurzaam te produceren, met een goed en mooi eindresultaat dat een goed draagcomfort heeft. Dstrezzed heeft bijvoorbeeld: truien, chino’s, shorts, overhemden, polo’s en t-shirts. De kleding van Dstrezzed past perfect bij u als u comfort enorm belangrijk vindt maar ook de wens hebt om zowel in uw vrije tijd als op uw werk goed voor de dag te komen. De ontwerpers spelen hier op in door bijvoorbeeld mooie overhemden te bieden met een print, gemaakt van katoen met een klein beetje stretch erin verwerkt. Alle kledingstukken worden gemaakt van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit, zodat u een modieus en comfortabel stuk aanschaft waar u lang plezier van heeft.

Ons assortiment:

  • Verschillende soorten chino’s.
  • Verschillende soorten jeans.
  • Truien, coltruien.
  • Jackets.
  • Overhemden.
  • T-shirts.
  • Polo’s

Zoals u ziet heeft gelezen heeft Dstrezzed dus kleding om mooi en netjes voor de dag te komen in kleding die erg comfortabel zit! Coltruien zie je dit jaar ook weer terug komen ook in de collectie van Dstrezzed zitten verschillende soorten coltruien, deze worden nu vaak gecombineerd met een chino, die zitten natuurlijk ook in het assortiment van Dstrezzed. Komt u voor Dstrezzed snel een kijkje nemen aan de Hoofdstraat 8 in Meppel of bestel online op onze Dstrezzed website.