Damesvesten deze winter de trend!

Damesvesten deze winter de trend!
04/01/2019 Bob van NewCoast
In News
joules dames vesten Camilla

Damesvesten deze winter de trend!

Wie had ooit gedacht dat het vest zo’n onmisbaar item in onze fashion garderobes zou worden? Casual of chic, stijlvol Frans of bohemian, damesvesten zijn er voor elke garderobe en stijl. Een verrassende toevoeging aan de basisgarderobe is het lange damesvest. Mooi over een jurkje of fraai gecombineerd met een shirt en jeans, het kan allemaal! In de dames vesten collectie van NewCoast hebben we vesten in verschillende variaties, grof of fijn gebreid en verkrijgbaar in allerlei kleuren! In de collectie hebben we lange vesten van de merken Roosenstein Wolke, Bloomings, HVPolo en Milla! Amsterdam.

Damesvesten in allerlei materialen

We lichten de materialen nog even toe. Vesten van grof gebreide materialen, van die heerlijke vesten om ‘in te wonen’ zijn ook gewoon heerlijk om te dragen en eigenlijk het mooist in uni kleuren, met lekkere grote zakken erop. Fijne breisels zijn geschikt voor borduursels, applicaties en contrasterende inzetten. Kortom vesten zijn elk seizoen een succes! Kies je voor sportief en stoer, pak dan bijvoorbeeld het Roosenstein gestreepte shirt of jurkje met een lang vest zoals afgebeeld. Mooie vrouwelijke damesvesten vind je in de collectie van Bloomings. De vesten van Milla hebben iets meer Rock ‘n Roll.

Een damesvest komt altijd van pas! Neem nou het sweatvest.

Nog zo’n onmisbaar item in je kast: het sweatvest. Deze sportief ogende vesten – vaak gemaakt van zacht katoen – voegen een flinke dosis sportieve actie toe aan je look. Ze zijn er vaak in allerlei denkbare kleuren. Met deze damesvesten sla je zeker een goed figuur in de gym, maar kom je op straat of een feestje ook vlot voor de dag! Het sweatvest is tegelijkertijd ook onmisbaar voor een sportieve urban look. Merken zoals Hvpolo, Pepe jeans en Soccx. weten goed hoe ze sport en fashion moeten combineren. Bij Newcoast vind je te gekke vesten voor dames, leuke prints, mooie uni’s, bijzondere ritsen en bonte allover prints, waarmee je zeker alle aandacht trekt, op het sportveld en op de dansvloer. Kom langs bij NewCoast aan de hoofdstraat 8 in Meppel of shop de damesvesten in de online vesten shop