Cape May Singlehanded polo’s…new!

Cape May Singlehanded polo’s…new!
21/05/2019 Bob Wijnia
In News
Cape May Singlehanded polo's.

Shirts en polo’s van Cape May


Cape May singlehanded polo en shirts collectie is geïnspireerd door en vóór jou! De fraaie Cape May polo’s zijn vanuit de rust ontstaan in een kleurrijke omgeving. Een omgeving die wordt gekenmerkt door sportiviteit, gezelligheid, surf dudes en babes! Flanerend over de stranden van Cape May komen de geuren van de zee, het strand en het voortreffelijke eten samen. Hier wil je zijn, tot de late uurtjes. Surfen, lachen, plezier maken, vrienden, zon, zee en strand. Hoe lekker is dat met een comfortabel t-shirt of poloshirt van Cape May. De cape may singlehanded polo is bijvoorbeeld de Alaia, een sportieve polo met een fantastisch draagcomfort en verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Omdat we veel vraag hebben naar grote en kleine maten is de Cape May collectie in elke maat te krijgen. Maak vandaag een start met jouw Cape May gevoel en bezoek NewCoast aan de hoofdstraat 8 in Meppel of shop online voor een orgineel Cape May polo of shirt. Alle katoenen Cape May shirts en polo’s zijn voorzien van 5% elastan, waardoor ze voor elk moment van de dag het maximale comfort geven.

Het merk

Cape May vindt natuurlijk zijn inspiratie uit de stad Cape May, een stad aan de zuidpunt van het Cape May-schiereiland, in Cape May County, New Jersey, waar de Delaware Bay de Atlantische Oceaan ontmoet. De stad heeft het hele jaar door een bevolking van ongeveer 4000 inwoners. In de zomer wordt de bevolking van Cape May uitgebreid met maar liefst 40.000 tot 50.000 bezoekers.