Joules Kleding

Joules Kleding
05/01/2019 Bob van NewCoast
In News
joules kleding

Tom Joule

Vanuit Engeland komt er veel leuke mode op ons af. Zo vind je momenteel bij Newcoast een erg inspirerende collectie van het Britse modemerk Joules ( Tom Joule ). Tom Joule staat al ruim 30 jaar voor aantrekkelijke mode voor dames, heren en kinderen. Met de nieuwste collectie van Tom Joule zoals je die nu in de winkel en online aantreft, is het merk er weer eens in geslaagd om originele mode te ontwikkelen die smaakvol, elegant en duurzaam is.

De vrolijkheid van Tom Joules

Er is gebruik gemaakt van kleuren die er op dit moment toe doen in de modewereld. De vormgeving getuigd van modern design dat geraffineerd is gecombineerd met beproefde historische modellen. Oude tradities en innovatieve nieuwe technieken maken van de mode van Tom Joule. De bijzondere collectie die trendy mannen en vrouwen veel te bieden heeft qua eigenzinnige uitstraling. Het kan niet anders of de designers van Tom Joule zijn echte professionals die met veel passie voor mode hun vak uitoefenen. Binnen de unieke ontwerpen nemen een gewaagd vrolijk kleurgebruik en de toepassing van hippe prints een belangrijke plaats in. Tom Joule laat ook jou graag kennis maken met de vele plezierige gezichten van het label!

“Met mode van Tom Joule steek je er bovenuit!”

Wanneer je de mode van Tom Joule draagt, steek je met kop en schouders boven het gemiddelde uit. Tom Joule wil geen grijze muis zijn. Dus produceert hij tijdloze ontwerpen in een kleurrijk creatief geheel zonder daarbij teveel van het goede te gebruiken. Zo past Tom Joule bij veel verschillende stijlen en weet het merk zich moeiteloos aan te passen aan uiteenlopende moderne garderobes. Kleurrijke mensen zoals jij verdienen de kleurrijke mode van Tom Joule. Iedereen is uniek en jij kunt vanuit de collectie je eigen unieke stempel op het leven drukken met een dagelijkse look die past bij wie jij bent.

Tom Joule maakt zelfs voor de winterdagen een stralende look

Met het buitenleven als belangrijke inspiratiebron weet Tom Joule steeds weer zonnige collecties neer te zetten die zelfs op grauwe winterdagen voor een stralende look zorgen. Maak kennis met de prachtige mode Joules en maak jouw eigenwijze keuze uit modellen als prachtige jurken en rokken in uiteenlopende uitvoeringen, stijlvolle pantalons, hippe T-shirts, truien en sweaters, schitterende overhemden en blouses, erg leuke blazers en comfortabele trendy jassen!