McAlson: klassieke boxershorts met hippe prints

McAlson: klassieke boxershorts met hippe prints
07/11/2018 Bob Wijnia
In News
McAlson NewCoast Online Shop

De geschiedenis van McAlson

Als de zoon van een textiel fabrikant en vader van 5 enthousiaste kinderen, begon Pierre Deren dit prachtige familie verhaal 20 jaar geleden. De McAlson boxer kwam in 1997 op de markt. Pierre en Jean-Pierre Gallain besloten  dat er behoefte was aan comfortabel ondergoed met hippe prints. Met de eerste 8 boxers als eerste collectie, kregen de mannen als snel veel succes. Dit was mede te danken aan de innovatieve katoen en de ondersteuning binnenin.

Pierre nam geleidelijk het merk over en verwelkomde de tweede generatie van de Deren familie in de McAlson clan. Intussen staat de derde generatie ook al klaar. Op deze manier zijn ze ervan verzekerd dat het merk nog vele jaren voort kan bestaan.

McAlson

McAlson is een belgisch boxershort-merk met oog voor pasvorm. Met die bijzondere pasvorm, het resultaat van de Amerikaanse snit aan de achterkant en de extra jersey katoenen steun aan de binnenkant, onderscheiden ze zich van de rest. Hoewel het merk jaarlijks zo’n 130.000 stuks produceert, is in die zeventien jaar niet veel gewijzigd aan de snit.  De boxershorts worden in Europa gemaakt met hoogwaardige stoffen uit Italië en Portugal. De motieven en prints van de shorts veranderen des te meer. Mannen hebben bij elke zomer- en wintercollectie een uitgebreide keuze. Hierom hoeven ze zich niet tevreden te stellen met saaie kleurtjes of motieven.

Beschikbaar bij NewCoast

De boxershorts van McAlson zijn bij NewCoast in de maten S t/m 3XL beschikbaar. Er zijn daarbij diverse prints, waaronder strepen, ruiten  en zelfs golfballen.  De boxershorts zijn op een leuke manier verpakt en zijn daarom ook een leuk cadeau om te geven of gewoon voor jezelf. Bij NewCoast zijn ook andere boxers beschikbaar van diverse merken, zoals A-dam, Lacoste en AlanRed. Kom langs in aan de Hoofdstraat 8 te Meppel of bezoek de McAlson online shop op