Zomerjassen voor dames en heren.

Zomerjassen voor dames en heren.
08/04/2020 Bob Wijnia
In News

Zomerjassen voor dames en heren.

De zomeravonden dat we in Nederland in een korte broek naar huis fietsen, zijn helaas op één hand te tellen. Zomerjassen zijn dan ook geen overbodige luxe. Daarom hebben we bij NewCoast een leuk aanbod voor zowel dames als heren. Zomerjassen zijn een leuk fashion item bovendien. Neem nou de sportieve korte jacks, in nylon, katoen of softshell materialen. De materiaal variaties zitten zowel in de dames als de heren jassencollectie! Bij de dames zomerjassen zie je veel praktische details, zakken met knopen of ritsen, een print in de capuchon of functionele details als wind en waterdicht. En dat laatste is in Nederland geen overbodige luxe.

Dames zomerjassen

Daarom zie je in de dames zomerjassen collectie de fashionable regenjas. Een trendy favoriet die zelfs op een niet regendag gedragen kan worden. Het is sowieso handig om een aantal zomerjassen voor aan je kapstok te hebben hangen, om diverse looks mee af te stylen, voor verschillende gelegenheden, of afhankelijk van het weertype. Je doet natuurlijk niet je lederen jas aan wanneer het regent. Naast de fashionable regenjas die je vooral bij de dames ziet van merken als Joules en HVPolo zie je in de jassen collectie voor dames en heren het gebruik van softshell.

Softshell zomerjassen

Softshell is waterafstotend en winddicht. Omdat het merk Airforce hier een bijzonder fijne kwaliteit in levert hebben we Airforce sofshell jassen voor dames en voor heren. Het leuke is de korte jacks staan lekker stoer en sportief, terwijl de lange softshell jassen een sportief en stijlvol karakter hebben. Airforce softshell heren zomerjassen hebben we in diverse kleuren! En nog een bijkomend voordeel van softshell is, ze doen het ook nog uitstekend in de herfst!

Niet alleen op het gebied van het model van de jas en de merken heb je keuze genoeg. Ook qua kleur is er variatie! Naast blauw en zwart, hebben we ook echte zomerkleuren, als rood, kobalt, groen en geel! Je ziet het er zit gegarandeerd een zomerjas voor jou tussen. Dus kom langs aan de Hoofdstraat 8 in Meppel of bestel snel met gratis verzending op www.newcoast.nl We bezorgen zomerjassen supersnel bij je thuis, net als al onze andere artikelen!