De collectie van NickJean

De collectie van NickJean
22/04/2020 Bob Wijnia
Collectie Nickjean

Zoek je een broek voor een avondje uit of gewoon om lekker te gaan shoppen in de stad? Dan is de keuze meestal snel gemaakt. De spijkerbroek is met zo goed als alles te combineren en zit comfortabel. Tenminste, zo hoort het te zijn. Helaas laat de pasvorm of de stijl vaak te wensen over. Zoek je een spijkerbroek die dat draagcomfort wel biedt en een unieke afwerking met leuke details heeft? Dan is de collectie van NickJean exact wat je zoekt.

De collectie van NickJean

De collectie spijkerbroeken van NickJean is verkrijgbaar in heel wat maten, van maatje 34 tot en met 46. Het draagcomfort en de pasvorm komen voort uit het gebruik van materialen als katoen en polyester. Opvallend aan de spijkerbroeken van NickJean is de hoog uitgesneden taille die een heel eigen look aan de collectie geeft. De pasvorm? Zowel slim fits als iets ruimer aangepast, zodat je altijd iets naar wens te pakken hebt.

De afwerking

Kwaliteit herken je aan de details en dat is ook precies waarin de collectie NickJean damesbroeken van NickJean zich onderscheidt. Niet alleen worden de stoffen elk seizoen zorgvuldig uitgekozen, maar bovendien zijn bijzondere stiksels en labels het handelsmerk van NickJean. Een effen broek, eentje met een lichte print of met een echt oer-Hollands leuk detail: het kan allemaal. Nickjean is natuurlijk te herkennen aan de drie kruisjes van Amsterdam.

Bestel met gratis verzending op newcoast.nl of kom langs aan de hoofdstraat 8 in Meppel. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de broek die bij u past! Hopelijk zien wij u snel! Online of in de winkel wij staan altijd open voor al uw vragen! Bedankt voor uw belangstelling en het lezen van ons artikel! Met vriendelijke groet, Bob Wijnia en Celine Ellis de Boer van NewCoast Meppel!